Diversos restaurants del Centre Comercial Glòries i d’El Mercat de Glòries participaran, aquest dijous 8 d’octubre i per segona vegada consecutiva, en una nova edició de ‘Dinners That Matter‘ (‘Sopars que Importen’). Es tracta d’una iniciativa solidària que reuneix a diversos restaurants de la ciutat de Barcelona amb un objectiu comú: donar el 25% de la seva facturació d’aquella nit en favor d’algun projecte solidari. La convocatòria es realitza trimestralment, i sempre en dijous.
Enguany tots els establiments participants donaran part de la seva recaptació a l’Hospital Sant Juan de Déu i a l’entitat Amics de la Gent Gran, una organització de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Concretament els restaurants del centre comercial que s’hi han adherit, juntament amb d’altres de la ciutat, són: ‘El Rebost de Can Culleretes‘, ‘Casa Palet‘, ‘San Tomassino’ i ‘Butipà’, a El Mercat de Glòries, i el restaurant ‘Udón’, ubicat a la zona de restauració d’El Passeig’ a l’exterior del centre comercial.
Al llarg de les diferents edicions els organitzadors han donat el 100% dels fons recaptats a determinades associacions locals; de cara a la convocatòria del mes de desembre els impulsors de ‘Dinners That Matter’ ja han anunciat que la recaptació anirà destinada a ‘La Marató’ de TV3, que aquest any se centrarà en algunes malalties metabòliques com la diabetis i l’obesitat.
Aquesta acció s’emmarca dins la política de responsabilitat social corporativa que manté el centre comercial Glòries, a través de diferents iniciatives solidàries.
Leave a Comment