El Mercat de Glòries del centre comercial Glòries, en col·laboració amb Foment de les Arts i del Disseny (FAD) i la Plataforma Aprofitem els Aliments, acollirà, els pròxims dies 8 i 15 de juny, dos tallers de showcooking dedicats a l’aprofitament d’aliments.
El dimecres 8 de juny es durà a terme la sessió “Com podem aprofitar millor les verdures quan cuinem?”, a càrrec del cuiner Felipe Celis, professor de cuina i coautor de “Aprofitem el menjar” (Fundació Alícia i UAB, 2012). Celis presentarà vàries receptes senzilles, ràpides i econòmiques per tal de treure tot el partit a aquelles verdures que utilitzem per cuinar i de les quals moltes vegades en desaprofitem la major part.
En aquesta mateixa línia, el dimecres 15 de juny se celebrarà una altra sessió sobre com aprofitar la fruita: “Fruites imperfectes per fer postres delicioses”. Aquest taller demostratiu anirà a càrrec de la cuinera Mireia Barba, fundadora de l’empresa social ‘Espigoladors’.
Els tallers es duen a terme en el marc del FADfest, un festival que aborda el disseny des de totes les seves disciplines i que se celebrarà entre el 6 i 12 de juny al DHUB. Enguany, l’eix temàtic del festival, anomenat ‘Assaig General: Menjar, emergència sostenible i disseny’ se centra en la problemàtica de la sostenibilitat alimentària enfocada des de l’àmbit del disseny.
Aquestes activitats són gratuïtes i cal inscripció prèvia per tal d’assegurar el nombre de places per als participants, a través d’EventBrite. Veure enllaços a continuació:
“Com podem aprofitar millor les verdures quan cuinem?” – Amb Felipe Celis
Quan? Dimecres 8 de juny de 18:30 a 20:00 hores
Reserva: Enllaç a Eventbrite aquí
“Fruites imperfectes per fer postres delicioses” – Amb Mireia Barba
Quan? Dimecres 15 de juny de 18:30 a 20:00 hores
Reserva: Enllaç a Eventbrite aquí
Leave a Comment