El Mercat de Glòries del centre comercial Glòries acollirà, el proper dissabte 9 de juliol, una jornada gastronòmica que comptarà amb una masterclass a càrrec del xef Yayo Daporta, reconegut amb una estrella Michelin, ex jurat del programa televisiu ‘Top Chef’ i cap del restaurant ‘Yayo Daporta’ de Cambados (Pontevedra), i de dos showcookings de la mà del xef català Álex López, fundador del restaurant ‘Groc’ de Vilanova i la Geltrú i creador del projecte gastronòmic ‘Born to cook’. L’activitat se celebrarà en el marc de la presentació del documental ‘Saborología’, realitzat per la marca d’electrodomèstics AEG.
Els xefs Daporta i López impartiran tres sessions seguint les temàtiques dels quatre episodis (Origen, Fred, Calor i Experiència) que conformen el documental ‘Saborología’. El xef Álex López realitzarà dos tallers de showcooking de les 13 a les 14h i de les 18 fins les 19h. El xef Daporta tancarà la jornada gastronòmica amb una masterclass de les 19.30 fins les 21h. A partir d’aquestes activitats, on els participants tindran la oportunitat de viure una experiència sensorial i d’explorar al màxim el nivell del gust a través dels plats, els xefs aportaran noves formes de cuinar i de menjar, combinant-ho amb consells culinaris i diverses perspectives d’experts d’arreu del món sobre temes candents de la indústria gastronòmica.
La masterclass impartida per Daporta també comptarà amb la presència de diversos bloggers i influencers del món foodie i gastronòmic com ara Marta Sanhauja (@deliciousmartha) o Carmen Alcaraz, editora de la revista 7caníbales.
‘Saborología’ es presentarà als principals espais gastronòmics de les ciutats de Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla i València durant aquest estiu.
Aquestes activitats són gratuïtes. Els showcookings a càrrec del xef Álex López són oberts a tot el públic. Per assistir a la masterclass impartida pel xef Yayo Daporta es requereix invitació.
Leave a Comment