L’actriu Hiba Abouk, protagonista de la sèrie ‘El Príncipe’, ha participat aquesta tarda en un showcooking en el marc de la inauguració de ‘El Pati d’Splau’, la nova àrea d’oci i restauració al centre comercial Splau.
Acompanyada del chef David García, guanyador de la segona edició de Top Chef, Hiba Abouk ha demostrar els seus dots culinaris col·laborant en la creació de la ‘tapa Splau’, un ‘trampantojo’ elaborat a base de pà amb tomàquet i ‘fuet’ (a la vista simula un embotit, però realment és xocolata blanca amb ametlles), recepta amb la què David García va conquistar el jurat de Top Chef. Posteriorment s’han repartit 500 degustacions més de la tapa entre el nombrós públic assistent que no ha volgut perdre’s l’oportunitat de veure l’actriu i el chef en plena acció.
L’actriu, que ha superat satisfactòriament la proba, ha manifestat que “el que més valora en la cuina és la creativitat i originalitat dels plats”. Fidel seguidora i apassionada de la dieta mediterrània, l’actriu ha confessat que acostuma “a posar-se davant els fogons sempre que pot.”
L’escenari escollit per a l’elaboració de la ‘tapa Splau’ ha sigut la cuina de ‘El Pati d’Splau’, una barra dissenyada especialment per a la realització de classes i tallers gastronòmics per a tots els públics.
Leave a Comment