El passat dimecres, 28 de setembre, vam organitzar un taller de te matcha a El Mercat de Glòries, a càrrec d’Elsa Ramos, propietària i fundadora de Yuki Matcha, empresa dedicada a la importació directa de te matcha gourmet des del Japó.
Elsa Ramos ens va presentar diferents maneres d’utilitzar el te matcha en postres i dolços. El matcha és un tipus de te verd en pols originari de la regió japonesa d’Uji, que destaca per la seva gran concentració d’antioxidants, nutrients i propietats anticancerígenes i per la seva producció i preparació artesanal. En els darrers mesos, s’ha convertit en tendència a les xarxes socials gràcies al seu potent color verd i la versatilitat amb què s’utilitza per decorar i endolcir plats.
Els assistents van tenir la oportunitat de tastar el tiramisú de te matcha i de conèixer de primera mà aquesta i altres receptes divertides per fer postres, esmorzars i berenars de color verd.
Leave a Comment