• Català
    • Español
    • English
(+34) 934 157 662 *
info@intermedia.cat
Intermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia Comunicació
  • Inici
  • Qui som?
  • Què fem?
  • Intermèdia Confidencial
  • Clients
  • Actualitat
    • Sala de premsa
    • Opinió
  • Contacte
SegüentAnterior

7 comptes d’Instagram foodie del moment

By Aina Rodriguez Escoruela | Opinió | 0 comment | 28 novembre, 2017 | 0

800.000.000 és el nombre d’usuaris d’Instagram actius al món ara mateix. La xifra és una mica més alta que el nombre de població de tota Europa. Si, un continent sencer. També us podria explicar que hi ha 4 bilions de “likes” al dia i que la pizza és el menjar més fotografiat a la xarxa social des dels seus inicis.

I és que tots sabem que la gastronomia és un dels temes més compartits a Instagram. Tant que, segurament no se us fa estrany sentir la frase “un moment, no comenceu a menjar, que encara no he fet la foto”. Això ha provocat, per cert, que molts restaurants i bars es preocupin cada cop més pel table setting (parament de taula), la il·luminació de l’espai (fotos amb flash no, gràcies!) la presentació dels seus plats. I si no ho teniu massa clar, us recomano un àpat als veïns Cup&Cake.

Si sou nous i us hi voleu endinsar de ple, us recomano seguir les etiquetes #foodporn, #foodphotography, #foodslyling, #healthyfood, #eeeeeats, #instayum o #nyam (per exemple), n’hi ha per triar i remenar.

Avui us presento una tria de 7 comptes d’Instagram molt foodporn, i us explicaré perquè els he triat.

Un compte dedicat als gelats, Icecream. Seleccionat per la gran varietat de fotografies de gelats diferents. Tot i que li hem de treure mèrit, perquè és un usuari que es dedica a pujar les millors imatges que qualsevol persona arreu del món ha etiquetat com a #icecream. Si us pensàveu que ho havíeu vist tot, aquí trobareu combinacions impossibles. Els seus “pares” són Infatuation, la mateixa idea, però amb tot tipus de menjar que surti amb l’etiqueta #eeeeeats.

We generally don’t hate on cookie dough, but this #🍦 is just taking things too far. #icecream #SWEEEEETS #EEEEEATS 📸: @foodwithmichel

A post shared by 🍦Ice Cream (@icecream) on Mar 25, 2017 at 5:48pm PDT


Tot dolç a OMGDessertGoals. M’agrada com presenten una tria de postres i dolços molt variada sobre fons de colors pastel degradats. Una estètica i planificació de primer nivell.

Some of the delightful sweets we ate today during our shoot with @refinery29 and @thestevedoss from @silkcakes! Come try their Thai Tea mini cupcakes, six layer almond cookies and Sakura chiffon cakes this weekend at #omgdessertgoals!

A post shared by Dessert Goals (@omgdessertgoals) on Mar 20, 2017 at 6:04pm PDT

Amb un toc britànic, el compte de Fortnum&Mason, que és un centre comercial londinenc amb una planta sencera dedicada a la gastronomia. Em tenen el cor robat els bodegons amb les cistelles de picnic.

A hamper designed to transport you, bite by glorious bite, through a full festive day of feasting. Starting with our very sippable tipples to be served with our Smoked Salmon… your Christmas adventure starts here! #Hamper #GiftBasket #Wicker #Christmas #FortnumsChristmas #Fortnums | FortnumAndMason.com

A post shared by Fortnum & Mason (@fortnums) on Nov 27, 2017 at 1:19am PST

Menjar saludable, i molta granola, a Greenmamabcn. El segueixo perquè presenta receptes saludables sempre amb una estètica molt natural, de menjar casolà amb ingredients de proximitat.

Morning!! A bowl of good #porridge to start good the week! As always topped with my favorite toppings: fresh cherry pollen from @apicia_es, cacao nibs, shredded coconut and delicious pomegranate. What is your favorite breakfast? Have a nice start of the week! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Buenos días! Un bol de buen porridge para empezar la semana! Como siempre, con mis toppings preferidos: polen fresco de cereza de @apicia_es, cacao nibs, coco deshidratado y esta deliciosa granada. Cuál es tu desayuno favorito? Que tengas un bonito comienzo de semana!

A post shared by Green Mama (@greenmamabcn) on Oct 30, 2017 at 12:18am PDT

Delicious Martha, una noia catalana que ha enamorat mig món i que ens ensenya receptes pas a pas a través d’Instagram stories. El millor és l’estilisme dels plats però també el receptari amb què nodreix diàriament la seva comunitat de seguidors.

Sandwich. Con las prisas y el trabajo, de la comida casi ni me he enterado, así que la merienda va a ser de lujo. Pan integral con nueces, higos, queso, aguacate, rúcula y brotes de remolacha. ¿Quién dijo que las tardes de domingo eran tristes? • #DeliciousSandwich Working all day… I have not had much time to lunch as well as I want. So, my mid-afternoon snack deserves all my attention (and my favourtie ingredients). Figs, avocado, arugula, cheese and beetroot sprouts in a whole grain walnut bread. Do you want some? Don’t forget to visit my friends @beautifulcuisines for more food love!♥️

A post shared by Delicious Martha (@deliciousmartha) on Oct 15, 2017 at 8:45am PDT

Si estàs al dia de les tendències d’alimentació, coneixeràs el te matcha, i si també t’agrada el color rosa, jo sé quin perfil has de seguir. Pertany a un “matcha bar”, un local de San Diego dedicat a “l’or verd”: Holy Matcha

Weather is finally starting to change, but that doesn’t mean that our award winning Matcha Horchata is going anywhere. Have YOU tried it yet?✨ Cheers!🍵

A post shared by HOLY MATCHA™ (@holymatchaa) on Nov 7, 2017 at 10:18pm PST

I una menció especial al meu favorit, que s’ha d’admirar en la seva totalitat (veure tot el compte, no les fotografies per separat) d’un grup empresarial que està liderant el moviment de menjar saludable a Catalunya: Flax and Kale à Porter (del grup Teresa Carles).

 

 

Blog, foodie, foodporn, Instagram

Aina Rodriguez Escoruela

Directora de comptes i adjunta a direcció - Directora de cuentas y adjunta a dirección

More posts by Aina Rodriguez Escoruela

Related Post

  • La nova imatge de Barbie

    By Albert Ortas | 0 comment

    Agradi o no, és la pel·lícula de l’estiu. S’ha convertit en un autèntic fenomen. El film ha impactat en la societat americana i el món occidental convertint-se en un film-icona sobre la defensa de laLlegir més

  • Indiana Jones, entre l’estudi i la selva

    By Toni Rodriguez Pujol | 0 comment

    “Si vols ser un bon arqueòleg, has de sortir de la biblioteca”.  Com és ben sabut, el professor Indiana Jones torna a fuetejar des de fa setmanes les pantalles de cinema de mig món, totLlegir més

  • Créixer fent créixer

    By Albert Ortas | 0 comment

    És el títol del llibre del consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, Xavier Marcet, i que molts en som fidels seguidors dels seus articles a La Vanguardia o de les seves conferències i xerradesLlegir més

  • Bugs Bunny, i les falses percepcions

    By Toni Rodriguez Pujol | 0 comment

    “De petit, vas anar a Disneyland? T’hi vas trobar Bugs Bunny? Et va abraçar?”.  Explica Xavier Sala i Martin al seu darrer llibre “De la sabana a Mart”, que 48 de les 120 persones entrevistadesLlegir més

  • Enginyers Industrials de Catalunya: 160 anys impulsant el compromís de l’enginyeria i per molts més!

    By Mireia Arisa | 0 comment

    L’enginyeria ha tingut al llarg de la història un clar lideratge en la innovació, transformació i benestar de la humanitat de la mà de la tecnologia i en tots els àmbits de la societat: indústria,Llegir més

Leave a Comment

Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

SegüentAnterior

Entrades recents

  • 22 setembre, 2023
    0

    Avalis se suma a la lluita contra el canvi climàtic i calcula la seva petjada de carboni per primera vegada

  • 22 setembre, 2023
    0

    La transformació del sistema de protecció a la infància i l’impuls de l’acolliment familiar, a debat a Barcelona

  • 19 setembre, 2023
    0

    Carlos Cuevas, Anna Moliner i Vicente Villanueva presenten a Cornellà la comèdia “LA TERNURA”

  • 15 setembre, 2023
    0

    Diàleg sobre “Noves oportunitats laborals”

Categories

Arxiu

Subscripció a Intermèdia News

* = required field
unsubscribe from list

Av. Diagonal 419, àtic 2a
08008 Barcelona
(+34) 934 157 662
info@intermedia.cat

  • Inici
  • Qui som?
  • Què fem?
  • Intermèdia Confidencial
  • Clients
  • Actualitat
    • Sala de premsa
    • Opinió
  • Contacte

Últimas noticias

  • 22 setembre, 2023
    0

    Avalis se suma a la lluita contra el canvi climàtic i calcula la seva petjada de carboni per primera vegada

  • 22 setembre, 2023
    0

    La transformació del sistema de protecció a la infància i l’impuls de l’acolliment familiar, a debat a Barcelona

  • 19 setembre, 2023
    0

    Carlos Cuevas, Anna Moliner i Vicente Villanueva presenten a Cornellà la comèdia “LA TERNURA”

  • Nota legal
Copyright Intermèdia Comunicació
  • Actualitat
  • Clients
  • Contacte
  • Continguts
  • Eleccions ’23
  • Inici
  • Intermèdia Confidencial
  • Nota legal
  • Què fem?
  • Qui som?
  • Català
    • Español
    • English
Intermèdia Comunicació