El restaurant de cuina saludable y ecològica GreenVita ha inaugurat aquest darrer dijous 12 d’abril el seu cinquè restaurant a Barcelona, concretament a l’eix comercial Glòries. La inversió realitzada ha estat de 500.000 euros. Ubicat a la planta carrer, compta amb una superfície de 90 m2 entre cuina, sala i magatzem i 40 m2 de terrassa. La plantilla es de 12 persones.
El establiment de GreenVita de l’eix comercial Glòries permetrà als clients gaudir d’una opció culinària saludable i ecològica. GreenVita aposta per l’alimentació sana, equilibrada i natural, procedent de l’agricultura responsable que manté els seus nutrients i vitamines essencials. La gastronomia de GreenVita destaca per les seves amanides de productes frescs, ecològics i de temporada, les seves verdures de temporada a la brasa, els seus saltejats ecològics d’arròs, de quinoa i de pasta, el seu pollastre de corral a la brasa, el seu peix fresc a la brasa, per les seves saboroses hamburgueses, de vedella ecològica, de pollastre de corral i vegetarianes (red veggie) i pels seus tacos.
Compte amb una decoració basada en fusta natural, llums de cartró reciclat i una cuina oberta que denota la transparència amb la què tracten tots els productes que cuinen.
L’obertura de GreenVita complementa l’amplia oferta en restauració, moda, cosmètica i tecnologia de l’eix comercial Glòries. En els darrers mesos s’han instal·lat nombrosos establiments como Uniqlo, Adidas, Fnac, Hema o el gimnàs Duet Fit, entre altres.
Leave a Comment