• Català
    • Español
    • English
(+34) 934 157 662 *
info@intermedia.cat
Intermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia Comunicació
  • Inici
  • Qui som?
  • Què fem?
  • Intermèdia Confidencial
  • Clients
  • Actualitat
    • Sala de premsa
    • Opinió
  • Contacte

Hiba Abouk participa en un showcooking sota la supervisió de David García, guanyador de la pasada edició de Top Chef

    Home Sala de premsa Hiba Abouk participa en un showcooking sota la supervisió de David García, guanyador de la pasada edició de Top Chef
    SegüentAnterior

    Hiba Abouk participa en un showcooking sota la supervisió de David García, guanyador de la pasada edició de Top Chef

    By admin | Sala de premsa | 0 comment | 20 novembre, 2015 | 0

    L’actriu Hiba Abouk, protagonista de la sèrie ‘El Príncipe’, ha participat aquesta tarda en un showcooking en el marc de la inauguració de ‘El Pati d’Splau’, la nova àrea d’oci i restauració al centre comercial Splau.

    Acompanyada del chef David García, guanyador de la segona edició de Top Chef, Hiba Abouk ha demostrar els seus dots culinaris col·laborant en la creació de la ‘tapa Splau’, un ‘trampantojo’ elaborat a base de pà amb tomàquet i ‘fuet’ (a la vista simula un embotit, però realment és xocolata blanca amb ametlles), recepta amb la què David García va conquistar el jurat de Top Chef. Posteriorment s’han repartit 500 degustacions més de la tapa entre el nombrós públic assistent que no ha volgut perdre’s l’oportunitat de veure l’actriu i el chef en plena acció.

    L’actriu, que ha superat satisfactòriament la proba, ha manifestat que “el que més valora en la cuina és la creativitat i originalitat dels plats”. Fidel seguidora i apassionada de la dieta mediterrània, l’actriu ha confessat que acostuma “a posar-se davant els fogons sempre que pot.”

    L’escenari escollit per a l’elaboració de la ‘tapa Splau’ ha sigut la cuina de ‘El Pati d’Splau’, una barra dissenyada especialment per a la realització de classes i tallers gastronòmics per a tots els públics.

    el pati d'splau, esdeveniment, inauguració, Inauguración

    admin

    More posts by admin

    Related Post

    • Simón Coll Xocolaters confia l’assessoria en comunicació a InterMèdia

      By admin | 0 comment

      Simón Coll Xocolaters, empresa especialitzada en l’elaboració de xocolata, ha confiat l’assessoria en comunicació a InterMèdia. Simón Coll Xocolaters és una empresa familiar fundada l’any 1840 a Sant Sadurní d’Anoia, especialitzada en l’elaboració de xocolata desLlegir més

    • Albert Guinovart, protagonista d’una sessió molt especial de #TwitterLunch

      By Aina Rodriguez Escoruela | 0 comment

      El passat dimarts 1 de juliol es va celebrar una sessió especial de #TwitterLunch amb Albert Guinovart, pianista i compositor. Guinovart va passar una estona conversant amb els gairebé 30 comensals del dinar, a l’HotelLlegir més

    • InterMèdia GdC, triada millor agència de comunicació de Schneider Electric a tot el món

      By admin | 0 comment

      InterMèdia GdC ha estat reconeguda com la millor agència de comunicació del món per part de la companyia líder en gestió de l’energia, Schneider Electric. El certamen, que pretén avaluar l’efectivitat, creativitat i iniciativa deLlegir més

    • Cementiris de Barcelona amb la Diada de Sant Jordi

      By admin | 0 comment

      En el marc de la Diada de Sant Jordi, Cementiris de Barcelona regalarà un llibre sobre els cementiris monumentals de Poblenou i Montjuïc. Per tal d’apropar la història i la cultura d’aquests cementiris, a mésLlegir més

    • El cementiri de Poblenou, primer a l’Estat espanyol en incorporar el codi Qr

      By admin | 0 comment

      Cementiris de Barcelona és pioner a l’Estat espanyol en la introducció dels codis QR. El Cementiri de Poblenou és el primer recinte funerari en incorporar la tecnologia QR a les seves instal·lacions per tal deLlegir més

    Leave a Comment

    Cancel·la les respostes

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    SegüentAnterior

    Entrades recents

    • 26 gener, 2023
      0

      El llegat i l’humanisme tecnològic de Francesc Fajula

    • 25 gener, 2023
      0

      Els Fons Next Generation poden ajudar a la rehabilitació d’un milió i mig d’edificis a Catalunya

    • 25 gener, 2023
      0

      Bové Montero y Asociados creix un 16% i supera els 10 milions d’euros per primera vegada en la seva història

    • 25 gener, 2023
      0

      Preu i subministrament d’energia, cadenes de subministrament i subcontractació i inexistència de separació de funcions en governança, principals riscos que afronten les pimes a Espanya

    Categories

    Arxiu

    Av. Diagonal 419, àtic 2a
    08008 Barcelona
    (+34) 934 157 662
    info@intermedia.cat

    • Inici
    • Qui som?
    • Què fem?
    • Intermèdia Confidencial
    • Clients
    • Actualitat
      • Sala de premsa
      • Opinió
    • Contacte

    Últimas noticias

    • 26 gener, 2023
      0

      El llegat i l’humanisme tecnològic de Francesc Fajula

    • 25 gener, 2023
      0

      Els Fons Next Generation poden ajudar a la rehabilitació d’un milió i mig d’edificis a Catalunya

    • 25 gener, 2023
      0

      Bové Montero y Asociados creix un 16% i supera els 10 milions d’euros per primera vegada en la seva història

    • Nota legal
    Copyright Intermèdia Comunicació
    • Actualitat
    • Clients
    • Contacte
    • Continguts
    • Inici
    • Intermèdia Confidencial
    • Nota legal
    • Què fem?
    • Qui som?
    • Català
      • Español
      • English
    Intermèdia Comunicació