• Català
    • Español
    • English
(+34) 934 157 662 *
info@intermedia.cat
Intermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia Comunicació
  • Inici
  • Qui som?
  • Què fem?
  • Intermèdia Confidencial
  • Clients
  • Actualitat
    • Sala de premsa
    • Opinió
  • Contacte

La Boqueria homenatja Joan Bayen, ‘Juanito’, el somriure del Pinotxo

    Home Sala de premsa La Boqueria homenatja Joan Bayen, ‘Juanito’, el somriure del Pinotxo
    SegüentAnterior

    La Boqueria homenatja Joan Bayen, ‘Juanito’, el somriure del Pinotxo

    By admin | Sala de premsa | 0 comment | 26 abril, 2022 | 0

    El mercat de la Boqueria ha reconegut avui la tasca de Joan Bayen, ‘Juanito’, el mític propietari del bar Pinotxo. Es tracta del tret de sortida de ‘El Consell de Savis’, un nou cicle que pretén homenatjar a personatges emblemàtics relacionats amb el món de la gastronomia. 

    L’acte ha comptat amb una tertúlia on Alberto Herrero, de l’editorial Genco Ediciones, el restaurador Carles Gaig i l’actor Joan Pera han conversat al voltant de la seva figura, tot explicant anècdotes, curiositats i experiències personals i professionals.

    L’actor Joan Pera  ha recordat que des dels seus inicis, quan va debutar en el món del teatre, es va anar creant una tradició d’acabar la jornada al bar Pinotxo. La Boqueria és casa seva: “Soc un client del Pinotxo que fa d’actor quan puc”. I ha volgut destacar el seu somriure i la seva generositat. “El Juanito és el millor que tenim a la Boqueria, és una persona que representa la nostra manera de ser i de fer”. A més a més, ha recomanat els seus cigrons i el seu pernil a tots els assistents. 

    Per la seva banda, en Carles Gaig ha remarcat que el propietari del Pinotxo “sempre està content, tira endavant i, sobretot, ajuda a vendre Barcelona”. “En Juanito dona autenticitat al projecte de Barcelona com a ciutat amable, d’acollida, vital, i gràcies a ell la gent s’emporta un record immillorable”. A més a més, ha explicat que és “un enamorat de la Boqueria, el mercat on comença la nostra cultura i la nostra cuina”. “La xarxa de mercats que tenim a Barcelona no existeix enlloc, som uns privilegiats”. “Per a mi, dintre dels mercats el far és la Boqueria, i dins del mercat, el far és el Pinotxo”. “No us podeu perdre els seus tallats!”

    Juanito, de vuitanta-set anys, ha volgut destacar que la Boqueria “és el millor mercat que tenim a Barcelona, i també el millor d’Europa. Vagis on vagis tothom ens coneix, tenim alguna cosa especial”. De fet, “molts restauradors troben coses que no troben enlloc, i per això el Pinotxo està situat a la Boqueria”. “No em vull jubilar, soc molt afortunat amb la meva feina, estic al mercat des que era ben petit”. “Després de casar-me amb la meva dona, el millor que he fet ha estat casar-me amb la Boqueria”. 

    Òscar Ubide, gerent del mercat, ha afirmat que “el primer acte del nou Consell de Savis no podía començar d’una altra manera que no fos amb algú de la casa. I si hi ha algú que representa el nom de la Boqueria és el Pinotxo”. “En Juanito, que fa anys corria maratons i fins i tot va portar la torxa Olímpica des de Colón a plaça Catalunya, és la punta de llança del mercat i és tot un plaer treballar amb ell, amb una persona tan autèntica”. 

    Finalment, la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, ha dit que “necessitem referents com en Juanito”, ja que la vida que hi ha al darrere de cada gest i de cada somriure és el que han convertit a la Boqueria i als mercats de Barcelona en tot un referent a nivell internacional”. 

    Durant les pròximes setmanes, ‘El Consell de Savis’ estarà protagonitzat per Josep Lladonosa (7 Portes, Quatre Barres, Majestic… i autor de diversos llibres de cuina), Josep Solà (Bodega Sepúlveda), Francesc Fortí (El Recó d’en Binu), Isidre Gironès  (Ca l’Isidre) i Jean-Louis Neichel (Restaurant Neichel).



    Fotografies de Josep Rodenas, de l’agència Genco. El retrat del Juanito és obra de Salvador García González.

     

     

     

    BarPinotxo, Boqueria, InterMèdia

    admin

    More posts by admin

    Related Post

    • Simón Coll Xocolaters confia l’assessoria en comunicació a InterMèdia

      By admin | 0 comment

      Simón Coll Xocolaters, empresa especialitzada en l’elaboració de xocolata, ha confiat l’assessoria en comunicació a InterMèdia. Simón Coll Xocolaters és una empresa familiar fundada l’any 1840 a Sant Sadurní d’Anoia, especialitzada en l’elaboració de xocolata desLlegir més

    • Albert Guinovart, protagonista d’una sessió molt especial de #TwitterLunch

      By Aina Rodriguez Escoruela | 0 comment

      El passat dimarts 1 de juliol es va celebrar una sessió especial de #TwitterLunch amb Albert Guinovart, pianista i compositor. Guinovart va passar una estona conversant amb els gairebé 30 comensals del dinar, a l’HotelLlegir més

    • InterMèdia GdC, triada millor agència de comunicació de Schneider Electric a tot el món

      By admin | 0 comment

      InterMèdia GdC ha estat reconeguda com la millor agència de comunicació del món per part de la companyia líder en gestió de l’energia, Schneider Electric. El certamen, que pretén avaluar l’efectivitat, creativitat i iniciativa deLlegir més

    • Cementiris de Barcelona amb la Diada de Sant Jordi

      By admin | 0 comment

      En el marc de la Diada de Sant Jordi, Cementiris de Barcelona regalarà un llibre sobre els cementiris monumentals de Poblenou i Montjuïc. Per tal d’apropar la història i la cultura d’aquests cementiris, a mésLlegir més

    • El cementiri de Poblenou, primer a l’Estat espanyol en incorporar el codi Qr

      By admin | 0 comment

      Cementiris de Barcelona és pioner a l’Estat espanyol en la introducció dels codis QR. El Cementiri de Poblenou és el primer recinte funerari en incorporar la tecnologia QR a les seves instal·lacions per tal deLlegir més

    Leave a Comment

    Cancel·la les respostes

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    SegüentAnterior

    Entrades recents

    • 3 febrer, 2023
      0

      Parlem valora la participació en el projecte d’inclusió digital ‘Connectem Barcelona’, que es tanca amb èxit

    • 1 febrer, 2023
      0

      Editorial. Intermèdia News, el nou mirall d’Intermèdia

    • 1 febrer, 2023
      0

      El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona convoca la 20a. edició dels Premis Catalunya Construcció

    • 1 febrer, 2023
      0

      Westfield Glòries arrenca el seu ‘Love Month’ amb el festival Llum BCN

    Categories

    Arxiu

    Av. Diagonal 419, àtic 2a
    08008 Barcelona
    (+34) 934 157 662
    info@intermedia.cat

    • Inici
    • Qui som?
    • Què fem?
    • Intermèdia Confidencial
    • Clients
    • Actualitat
      • Sala de premsa
      • Opinió
    • Contacte

    Últimas noticias

    • 3 febrer, 2023
      0

      Parlem valora la participació en el projecte d’inclusió digital ‘Connectem Barcelona’, que es tanca amb èxit

    • 1 febrer, 2023
      0

      Editorial. Intermèdia News, el nou mirall d’Intermèdia

    • 1 febrer, 2023
      0

      El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona convoca la 20a. edició dels Premis Catalunya Construcció

    • Nota legal
    Copyright Intermèdia Comunicació
    • Actualitat
    • Clients
    • Contacte
    • Continguts
    • Inici
    • Intermèdia Confidencial
    • Nota legal
    • Què fem?
    • Qui som?
    • Català
      • Español
      • English
    Intermèdia Comunicació