• Català
    • Español
    • English
(+34) 934 157 662 *
info@intermedia.cat
Intermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia ComunicacióIntermèdia Comunicació
  • Inici
  • Qui som?
  • Què fem?
  • Intermèdia Confidencial
  • Clients
  • Actualitat
    • Sala de premsa
    • Opinió
  • Contacte
SegüentAnterior

L’històric Colmado Múrria reobre incorporant una zona de restauració

By admin | Sala de premsa | 0 comment | 12 desembre, 2022 | 0

L’històric Colmado Múrria, fundat l’any 1998, reobre les portes al públic aquest dimarts. El local, tot un referent a la ciutat i al barri de l’Eixample, mantindrà la seva essència, amb la seva emblemàtica xarcuteria, i incorporarà una zona de restauració a càrrec del xef Jordi Vilà.

El Colmado Múrria té quatre espais diferenciats:

  • La botiga–xarcuteria “Colmado Múrria”, especialitzada en productes gastronòmics catalans i internacionals. Ofereix un assortiment de més de 200 formatges artesans, fumats, embotits, conserves, fruits secs, caviar, olis, cafès, i vins i caves.

  • “El Murri”, un restaurant informal i de tapes il·lustrades, amb capacitat per a 25 comensals.

  • El restaurant d’alta gastronomia “El 1898”, amb dos menús degustació i amb capacitat per a 8 comensals.

  • “El Murmurri”, un speakeasy  amb capacitat per a 10  comensals

L’establiment romandrà obert de dimarts a dissabte entre les 10 i les 00 hores (cuina oberta fins a les 23 h), i se serviran esmorzars, aperitius, dinars i sopars.

El xef Jordi Vilà, amb una estrella Michelin pel seu restaurant Alkimia, està al capdavant del nou espai de restauració del colmado.  “El Múrria és una joia que hem de preservar i, amb aquest projecte, ens volem tornar a enamorar de Barcelona”, afirma Vilà.

Ernest Pérez-Mas, CEO de l’operadora catalana Parlem, és el soci majoritari de la nova empresa que han creat amb Joan Múrria i el xef Jordi Vilà. L’empresari ha volgut preservar l’essència del local – amb el seu producte de tota la vida i el seu look & feel -,  tot i que adaptant una botiga de queviures del segle XIX al segle XXI. “Ara, al Múrria, la gent podrà continuar comprant, però també podrà viure experiències gastronòmiques”.

Selecció de fotos



No tags.

admin

More posts by admin

Leave a Comment

Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

SegüentAnterior

Entrades recents

  • 3 febrer, 2023
    0

    Parlem valora la participació en el projecte d’inclusió digital ‘Connectem Barcelona’, que es tanca amb èxit

  • 1 febrer, 2023
    0

    Editorial. Intermèdia News, el nou mirall d’Intermèdia

  • 1 febrer, 2023
    0

    El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona convoca la 20a. edició dels Premis Catalunya Construcció

  • 1 febrer, 2023
    0

    Westfield Glòries arrenca el seu ‘Love Month’ amb el festival Llum BCN

Categories

Arxiu

Av. Diagonal 419, àtic 2a
08008 Barcelona
(+34) 934 157 662
info@intermedia.cat

  • Inici
  • Qui som?
  • Què fem?
  • Intermèdia Confidencial
  • Clients
  • Actualitat
    • Sala de premsa
    • Opinió
  • Contacte

Últimas noticias

  • 3 febrer, 2023
    0

    Parlem valora la participació en el projecte d’inclusió digital ‘Connectem Barcelona’, que es tanca amb èxit

  • 1 febrer, 2023
    0

    Editorial. Intermèdia News, el nou mirall d’Intermèdia

  • 1 febrer, 2023
    0

    El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona convoca la 20a. edició dels Premis Catalunya Construcció

  • Nota legal
Copyright Intermèdia Comunicació
  • Actualitat
  • Clients
  • Contacte
  • Continguts
  • Inici
  • Intermèdia Confidencial
  • Nota legal
  • Què fem?
  • Qui som?
  • Català
    • Español
    • English
Intermèdia Comunicació