IniciActualitatEl showroom de Maxcolchon arriba al centre comercial Splau

El showroom de Maxcolchon arriba al centre comercial Splau

  • 09 Mar 2020
  • Sala de premsa
per Aina Rodriguez Escoruela
Tornar

L’empresa fabricant de productes de descans Maxcolchon va obrir les seves portes en el centre comercial Splau, situat a Cornellà de Llobregat. La botiga compta amb un horari d’obertura de 9 del matí fins a les 9 de la nit de manera ininterrompuda.

El showroom de Maxcolchon ofereix una àmplia selecció d’equips de descans composts per diferents tipus de matalassos, canapès fixos i abatibles, capçaleres, coixins i roba de llit. El punt de valor de la marca resideix en la personalització. Gràcies a la possibilitat de fabricar qualsevol tipus de matalàs a mida i els més de 30 tons diferents disponibles en suports i capçaleres. Al que se li suma el gran ventall de formes de pagament, entre les quals destaca el pagament per Bizum, amb Criptomonedas o el finançament a 24 mesos sense interessos. Sense cap dubte, Maxcolchon ofereix una manera d’entendre el descans orientada a les necessitats específiques de cada persona.

Maxcolchon reforça la seva aposta omnicanal, tant per la seva presència física amb més de 70 botigues com a nivell online. Aquesta obertura a Cornellà de Llobregat la firma de matalassos amplia els seus punts de distribució i venda directa a Barcelona, amb un total 7 showrooms en diferents punts de la província.

Amb més de 15 anys fabricant equips de descans, Maxcolchon és el referent espanyol en e-commerce de descans. Un sistema bidireccional adaptat a les tendències actuals, amb botigues-showroom expositores com a punts de venda i un complet catàleg online. A més, Maxcolchon distribueix els seus productes tant a França com a Portugal, on desenvolupa la seva activitat a nivell on-line.

La inauguració de Maxcolchon complementa l’àmplia oferta en tèxtil i complements per a la llar que ofereix el centre comercial Splau, amb marques com a Trames, Prou bé, Natura, Dormity o Atmosfera Home.