Intermèdia Confidencial

Intermèdia Online amb Salvador Illa

IniciConfidencialIntermèdia Online amb Salvador Illa
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

El 2 de novembre a les 12.00 vam celebrar un nou Intermèdia Online de la mà de Salvador Illa, Ministre de Sanitat, titulat “El repte com a societat davant la pandèmia. Com ens en sortim?”.

Illa va anunciar que ja s’han firmat contractes amb tres vacunes de diferents tecnologies i que a finals d’aquest any o a principis del 2021 es podria començar a administrar. A més, Illa va parlar també de la fatiga pandèmica, que provoca que “la ciutadania no segueixi estrictament les restriccions, minimitzi els riscos de la pandèmia i es produeixin actituds de protesta violentes”. Per últim, el Ministre va destacar que no estan contemplant un confinament domiciliari i que “amb les mesures que s’han posat a disposició de les autonomies amb el nou estat d’alarma és suficient”.

Els Intermèdia Online són sessions telemàtiques que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.