Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial amb Antoni Castells: Economia, política i mitjans de comunicació

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial amb Antoni Castells: Economia, política i mitjans de comunicació
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

Antoni Castells, catedràtic d’Hisenda Pública (UB), Conseller Economia i Finances (2003-2010) i president del Consell Assessor a la Fundació Catalunya Europa.

Antoni Castells i Oliveres va néixer a Barcelona l’any 1950. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, és doctor en Economia i catedràtic d’Hisenda Pública per la UB. De la mateixa manera, ha estat professor visitant de la Johns Hopkins University de Baltimore l’any 1993 i director de l’Institut d’Economia de Barcelona fins novembre de 2003.

Castells és especialista en temes de federalisme fiscal, hisenda autonòmica i local, economia regional i economia de l’Estat del benestar, i és autor de nombrosos estudis i publicacions sobre aquestes matèries. Ha treballat en el servei d’estudis de Banca Catalana fins 1983, ha estat membre de la Sindicatura de Comptes de Catalunya (1984-1989), membre de la part catalana de la Comissió Mixta de Valoracions Estat-Generalitat (1989-1996), diputat del Parlament de Catalunya (1992-1994) i membre espanyol del Tribunal de Comptes Europeu (1994-2000).

És secretari d’Economia de la Comissió Executiva del PSC.

Va ser nomenat conseller d’Economia i Finances amb el primer Govern de Pasqual Maragall, el desembre de 2003.

Ha estat Conseller d’economia i finances del Govern de José Montilla (2006-2010).

Data de la trobada: 08/09/2011

Lloc: Hotel Husa Illa

Títol: Economia, política i mitjans de comunicació