Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial amb Eneko Goia

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial amb Eneko Goia
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

El passat dimecres 29 de novembre vam celebrar un Intermèdia Confidencial a càrrec de Eneko Goia, alcalde de Donosti i actual dirigent del PNB. 

Eneko Goia, l’actual alcalde de Donosti i dirigent del PNB, va néixer el 30 d’octubre de 1971 en aquella mateixa ciutat.Goia és llicenciat en Dret per la Universitat del País Basc i posteriorment es va diplomar en Dret de la Unió Europea a la Universitat de Deusto. També ha sigut professor de Màrqueting en el Institut de Màrqueting del País Basc.

A continuació trobareu les fotografies de l’acte:

Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.