Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial amb Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial amb Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

El passat 3 d’abril vam celebrar Intermèdia Confidencial amb Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya. 

Enric Millo va néixer a Terrassa el 1960 i és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la UAB. Va començar la seva carrera política a Unió, i va ser diputat per CiU entre el 1995 i el 2003. En quedar-se fora de les llistes democristianes va decidir marxar al PP, partit en el qual és membre del comitè executiu des del 2004.

També ha sigut secretari executiu de comunicació interna,i ara també té els càrrecs de president del PP de Girona i vicesecretari d’acció política i econòmica. Fins el moment del seu nomenament, el passat mes de novembre, era portaveu del PP al Parlament.

Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.