Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial amb Inés Arrimadas

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial amb Inés Arrimadas
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

El passat 15 de desembre vam celebrar una sessió d’Intermèdia Confidencial amb Inés Arrimadas, presidenta del grup de Ciutadans i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya.

Com a diputada al Parlament de Catalunya exerceix de portaveu de la seva formació en les comissions parlamentàries d’empresa i ocupació; polítiques de lluita contra l’atur, igualtat, joventut i reforma horària. Participa també en el Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT) i en la Comissió d’Investigació sobre la Fallida de Spanair.

Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.