Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial amb Jaume Alonso-Cuevillas

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial amb Jaume Alonso-Cuevillas
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

El passat 14 de març vam celebrar un Intermèdia Confidencial amb en Jaume Alonso-Cuevillas, advocat i catedràtic en Dret Processal.

Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrolnascut a Barcelona el 22 de novembre de 1961, és un jurista català, advocat i economista, Doctor en Dret i Catedràtic en dret processal de la Universitat de Barcelona, especialitzat en temes processals i concursals. Cal destacar que el 1997 va ser escollit com a Degà de l’ Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, càrrec que va ocupar fins el 2005, també fou President del Consell de l’advocacia Catalana (1999-2000) i President de la Federació Europea del Col·legi d’Advocats (2007-2008).El 2014 es va llicenciar en Ciències Econòmiques i Administració d’Empreses amb la qualificació de Matrícula d’Honor en totes les assignatures cursades, i l’any 2015 va obtenir el Màster en Auditoria de Comptes.

Va rebre el Premi Ferran Termes (atorgat per la Sindicatura de Comptes de Catalunya, el Col·legi d ‘Economistes de Catalunya, el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Associació Catalana de Comptabilitat, entre d’altres) per el seu treball «Eficiència i transparència del sistema judicial espanyol en el context europeu: Anàlisi comparativa i propostes de millora» el 2015.

Algunes fotografies de l’esdeveniment:

Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana