Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial amb Josep Cuní: Política i comunicació

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial amb Josep Cuní: Política i comunicació
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

A aquesta sessió vam conèixer un Cuní inèdit i reflexiu, que ens parlava de les interesants relacions entre periodisme i poder.

Perfil del ponent:
Josep Cuní i Llaudet va néixer a Tiana el 1953. És un periodista català que ha desenvolupat la seva carrera a la ràdio i a la televisió. Actualment presenta el programa Els Matins de TV3.
Va iniciar la seva carrera professional a la ràdio, passant per Ràdio Joventut de Barcelona, Ràdio Terrassa i Ràdio Barcelona. El 1984 va començar a treballar a Catalunya Ràdio, on va exercir de responsable de programació. El 1995 va marxar a Com Ràdio, on va treballar el magazine matinal Els matins amb Josep Cuní, durant quatre temporades.
L’estiu de l’any 2000 es va traslladar amb el seu programa i equip a Ona Catalana, on va treballar durant 3 anys.
A l’àmbit televisiu ha presentat diversos programes a TV3, com L’Aventura quotidiana, Coses que passen o Els matins, el magazine matinal que dirigeix i presenta actualment.
La seva trajectòria ha estat reconeguda en cinc ocasions amb el Premi Ondas.


Data de la trobada: 10/03/2011