Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial amb Simon Manley, ambaixador britànic a Espanya

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial amb Simon Manley, ambaixador britànic a Espanya
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

El 24 d’abril vam celebrar un Intermèdia Confidencial amb Simon Manley, ambaixador britànic a Espanya. 

Simon Manley es va llicenciar en Història Moderna al Magdalen College, d’Oxford, i té un Màster en Relacions Internacionals de l’Escola de Postgrau de la Universitat de Yale, als Estats Units

En quant a la seva carrera professional, va ser director d’Europa al Foreign & Commonwealth Office (FCO) des de 2011 a 2013, assumint la responsabilitat de les polítiques relatives a la UE, les relacions bilaterals del Regne Unit amb els seus socis europeus i una xarxa d’Afers Exteriors formada per 57 destinacions europees i més de 2.000 empleats, abans de ser destinat a Espanya. Amb anterioritat, també al FCO, Simon Manley va ser director de Defensa i amenaces estratègiques (2008-2011), dirigint la lluita contra el terrorisme, la proliferació i el narcotràfic del govern, també com a cap de la Política Antiterrorista (2006-2009) i cap del departament d’Economia de la UE, centre-Europa i Irlanda (2002-2006).

Va ser destinat a la Missió Permanent del Regne Unit davant de les Nacions Unides a Nova York (1993-1998), treballant en assumptes relacionats amb Iugoslàvia i la reforma de l’ONU, i va ser destinat en dues ocasions a la UE: a la Comissió Europea (2003 ), ocupant-se de la política d’ajudes estatals, i al Consell de la UE, (1998-2002), treballant en temes relatius a Rússia i Ucraïna i, posteriorment, Àsia oriental.

En l’actualitat és l’ambaixador britànic a Espanya des de l’octubre de 2013.

Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana