Intermèdia Confidencial

Intermèdia Confidencial Online amb Artur Mas

IniciConfidencialIntermèdia Confidencial Online amb Artur Mas
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

Artur Mas, 129è President de la Generalitat, va reflexionar sobre la creixent fragmentació del mapa polític en l’Intermèdia Confidencial Online del 17 de setembre. Mas va lamentar la fragmentació de l’espai sobiranista i va remarcar que cal unió tant en els partits com en l’estratègia independentista.

Els Intermèdia Online són sessions telemàtiques que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.