Intermèdia Confidencial

Xavier Trias, ponent de l’Intermèdia Confidencial

IniciConfidencialXavier Trias, ponent de l’Intermèdia Confidencial
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

Aquest migdia la taula de l’Intermèdia Confidencial ha gaudit d’un convidat de luxe, el primer ponent de l’Intermèdia Confidencial des de que l’Albert Ortas s’ha incorporat a InterMèdia com a director general.

Xavier Trias ha comentat l’actualitat del consistori i dels temes més polèmics, com el projecte de fer passar el tram per la Diagonal, els sous dels funcionaris o la situació dels partits polítics i els joves polítics.

Xavier Trias ja va protagonitzar una sessió d’Intermèdia Confidencial l’any 2008.

 

Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i amics de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.