IniciActualitatBové Montero y Asociados celebra el seu 45è aniversari i obre una segona oficina a Madrid

Bové Montero y Asociados celebra el seu 45è aniversari i obre una segona oficina a Madrid

  • 27 Mar 2023
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

La firma de serveis professionals Bové Montero y Asociados reforça la seva aposta per la plaça madrilenya amb la inauguració de la seva segona oficina que, situada a la tercera planta de Príncipe de Vergara, 109, afegeix 390 m2 als més de 450 m2 amb què compta la seva seu principal en el número 126 del mateix carrer. Amb la possibilitat d’acollir fins a 37 llocs de treball, les noves instal·lacions donen resposta al fort creixement de la plantilla en la capital espanyola de la firma presidida per Josep Maria Bové, que en el darrer trienni ha passat a Madrid de les 25 a les 47 persones actuals. 

La nova oficina ara inaugurada acull els equips professionals de les àrees de Fiscalitat i de Preus de Transferència, formats per 11 i cinc persones, respectivament. A més de Madrid, Bové Montero y Asociados disposa d’oficines a Barcelona, Palma de Mallorca, Sevilla i València. En el darrer exercici fiscal (2021 – 2022), el seu volum de negoci es va incrementar un 16%, fins als 10,1 milions d’euros.

Coincidint amb el 45è aniversari de la firma que va fundar i presideix, Bové exposa que “la competitivitat i l’obertura de Madrid al mercat global afavoreix la nostra estratègia centrada en el segment de clients amb una forta presència internacional”. 

François Blin, Andreu Bové Boyd i Beltrán Sánchez, socis a Madrid

L’estructura de socis a Madrid la integren François Blin, Andreu Bové Boyd i Beltrán Sánchez. 

Blin es va unir a l’equip de Bové Montero y Asociados el 2017 com a soci responsable de l’oficina de Madrid i lidera el French Desk que, amb 40 professionals, té com a missió l’impuls del negoci entre ambdós països i oferir un assessorament proper i personalitzat. Blin és Auditor de Comptes, Expert Comptable i Commissaire aux Comptes. 

Andreu Bové es va incorporar al despatx el 2017 i compta amb una dilatada experiència en l’assessorament fiscal de clients estrangers en matèries com fiscalitat internacional, empreses familiars i grans fortunes i operacions de reestructuració i compravenda de negocis. L’advocat i economista lidera el German Desk de la firma que integren 55 professionals amb domini de l’alemany, coneixedors de la cultura empresarial del país i especialitzats en l’assessorament de clients hispano-alemanys. 

Per la seva part, Sánchez es va incorporar el 2020 per liderar la nova àrea de Preus de Transferència, un àmbit en el que ja acumulava més de 15 anys d’experiència en firmes com Deloitte i PwC. És expert en dret tributari, fiscalitat internacional, internacionalització dels negocis i valoracions d’empresa en una gran diversitat de sectors econòmics, sobretot en energia i turisme. Una de les principals fites assolides per Sánchez en la seva trajectòria en la companyia ha estat la consolidació d’un equip específic en matèria de Preus de Transferència que opera en les cinc seus del despatx i amb focus en els grups internacionals.