IniciActualitatBové Montero i Associats reforça l’àrea d’auditoria amb dos nous socis

Bové Montero i Associats reforça l’àrea d’auditoria amb dos nous socis

  • 04 Mar 2022
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

La firma espanyola de serveis professionals Bové Montero i Associats ha integrat a la seva estructura de socis a Daniel Masferrer i a Jorge Antonio Millán amb l’objectiu d’optimitzar els serveis a clients nacionals i internacionals i inversors forans a Espanya en els àmbits d’auditoria de comptes, consultoria i implementació de processos de control intern. “Tots dos nomenaments suposaran un impuls en el que concerneix el nostre creixement en el mercat peninsular i, amb un èmfasi particular, en les places barcelonina i sevillana”, explica el president de la signatura, José María Bové.

Masferrer és Llicenciat en Administració d’Empreses, i Auditor de Comptes (ROAC) a Espanya. Va residir set anys als Estats Units, on va aprovar l’examen de Certified Public Accountant (CPA), titulació americana per exercir com a auditor als Estats Units. Fins ara venia exercint com a gerent d’auditoria en la firma presidida per Bové des de l’oficina de Barcelona. Compta amb més de 20 anys d’experiència en destacades firmes del sector com Gran Thornton i KPMG, i posseeix un ampli coneixement en finances, comptabilitat, adquisicions, control intern i auditories financeres i operatives, entre altres àmbits.

Per part seva, Millán és Auditor de Comptes (ROAC) i membre de l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya (ICJCE). Fins a la seva actual incorporació com a soci a Bové Montero i Associats havia desenvolupat la seva experiència professional en BDO durant més de 12 anys a Sevilla. És expert en auditories i consultories tant del sector públic com privat, entre les quals destaquen la de grups consolidats, revisions limitades, due diligence, comptes justificatius de subvencions, operacions de reestructuració (fusions i escissions), reporting financer, valoracions i pericials.

Respecte als serveis internacionals i gràcies a la “evolució positiva” d’aquests, Bové apunta a “aconseguir els 10 milions d’euros de volum de negoci” en el present exercici fiscal. La signatura va tancar el seu exercici anterior amb un creixement rècord del 18% i una plantilla integrada per 111 professionals.