IniciActualitatBové Montero y Asociados encadena tres exercicis amb creixements orgànics superiors al 15% i frega els 12 milions € anuals de facturació

Bové Montero y Asociados encadena tres exercicis amb creixements orgànics superiors al 15% i frega els 12 milions € anuals de facturació

  • 25 Gen 2024
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

La firma de serveis professionals Bové Montero y Asociados ha finalitzat l’exercici fiscal 2022 – 2023 amb una xifra de negoci d’11,8 milions d’euros i un increment percentual del 17% en comparativa interanual. Amb aquest resultat la firma presidida per Josep Maria Bové aconsegueix encadenar tres exercicis amb creixements orgànics superiors al 15% que, en el cas concret del darrer exercici finalitzat, el directiu justifica per la “fortalesa” mostrada per les àrees d’outsourcing, fiscalitat internacional i consultoria.  

 

Bové refereix així mateix l’“aposta per la digitalització” com a eina que “permea en tots i cadascun dels departaments i que, en darrera instància, redunda en una major eficiència” en la relació amb el conjunt de clients i també en l’articulació dels diversos serveis amb el propòsit d’optimitzar els seus resultats i impulsar la qualitat. En el seu diagnòstic, el president de Bové Montero y Asociados posa en valor la “dinàmica positiva de captació de clients internacionals tot i les incerteses que, al llarg del període que es correspon amb el nostre exercici fiscal, s’han instal·lat en l’economia mundial i també en el mercat interior”.

 

Plantilla multicultural i enfocament internacional

Bové Montero y Asociados compta amb una plantilla integrada per 150 professionals de 15 nacionalitats que desenvolupen la seva activitat per al conjunt de seus espanyoles de la firma (Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca, Sevilla i València) i que, familiaritzats amb la cultura i el rerefons empresarial d’organitzacions procedents de diversos països i a partir del domini idiomàtic, ofereixen suport expert en les operacions d’inversió a l’estranger i en l’assessorament a empreses internacionals amb activitat o amb el projecte de fer negocis a Espanya.

Donen compte de l’enfocament internacional de la firma els seus German Desk (amb 55 persones germanoparlants) i French Desk (50 professionals). Precisament, i a propòsit de la pertinença de la firma a la xarxa HLB International, Josep Maria Bové afirma que “estem molt satisfets pel desenvolupament de HLB International i de la qualitat de les firmes membre”. Bové Montero y Asociados lidera a España aquesta xarxa global d’auditors i assessors.