IniciActualitatCementiris de Barcelona col.labora al programa “empreses amb cor”, de Càritas

Cementiris de Barcelona col.labora al programa “empreses amb cor”, de Càritas

  • 27 Mar 2012
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

Cementiris de Barcelona col.labora al programa Cementiris de Barcelona i Càritas Diocesana de Barcelona han signat un conveni de col·laboració a través del qual es facilitarà l’accés a productes i serveis funeraris de Cementiris de Barcelona a persones amb escassetat de recursos. Amb aquest acord, que s’emmarca dintre del programa Empreses amb Cor de Càritas, ambdues entitats també treballaran conjuntament en la inserció laboral de persones en exclusió o en risc d’exclusió social, a la vegada que Cementiris es compromet a fer una donació anual de 3.000 euros a Càritas. Els Srs. Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona, i Jordi Valmaña, director general de Cementiris de Barcelona, han estat els encarregats de rubricar l’acord.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, les persones amb escassetat de recursos podran beneficiar-se d’un descompte del 30% en productes i serveis de Cementiris de Barcelona. Igualment, Cementiris de Barcelona també inhumarà com a beneficència a aquelles persones que hi tinguin dret. Per beneficiar-se de qualsevol de les dues opcions, les persones sol·licitants hauran d’acreditar sempre que es troben en situació d’escassetat de recursos amb qualsevol document oficial i amb una identificació facilitada per Càritas.

Paral·lelament, Cementiris de Barcelona treballarà per facilitar la inserció laboral a persones en exclusió o en risc d’exclusió social. Sota la tutela de Càritas, aquestes persones podran realitzar tasques de jardineria i neteja, de construcció i d’atenció social a través d’un programa de pràctiques.

El conveni, que tindrà una durada anual amb possibilitat de ser prorrogat, s’emmarca dintre de voluntat de Cementiris de Barcelona de col·laborar amb organitzacions no lucratives que potencien que les persones amb escassetat de recursos puguin accedir als serveis públics i als productes i serveis de necessitat. En aquest sentit, Cementiris s’ha compromès a promoure les activitats en l’àmbit del voluntariat en el món associatiu prestant especial atenció a aquelles que realitza Càritas.

Per descarregar la nota de premsa en pdf fes clic aquí.