IniciActualitatConvoquem els mitjans a la festa de Santa Eulàlia!

Convoquem els mitjans a la festa de Santa Eulàlia!

  • 31 Mar 2023
  • Opinió
Tornar

Dimecres 15 de març, el Gremi de Restauració va celebrar la seva particular festa de Santa Eulàlia amb un pregoner molt especial: Boris Izaguirre, periodista, presentador, guionista i escriptor veneçolà. Izaguirre es va fer molt popular per la seva participació al programa Crónicas Marcianas de la mà de Xavier Sardà, que també ens va acompanyar durant l’acte i va recordar algunes anècdotes d’aquella època amb el convidat d’honor.

El Gremi va celebrar la restauració envoltat d’amics i coneguts en un espai molt emblemàtic de Barcelona: la sala de festes La Paloma, que duia 16 anys tancada. Una vetllada festiva rodejats de butaques de vellut vermelles i motius daurats, que encara van fer relluir més la celebració.

Salva Vendrell, president del Gremi de Restauració de Barcelona, va donar la benvinguda als assistents, seguit de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va felicitar el sector durant el seu discurs. L’acte va comptar també amb la presència de representants dels poders públics, com José Montilla, Janet Sanz i Jaume Collboni; agents econòmics i socials com Rosa Clarà, Pròsper Puig i Alejandro Goñi, i del món de la cultura i la gastronomia, com Itziar Castro, Josep Maria Pou i Carme Ruscalleda.

Intermèdia va ser, per segon any consecutiu, l’agència encarregada de convocar els mitjans de comunicació a l’esdeveniment i de gestionar entrevistes amb el pregoner. Una quinzena de mitjans ens van acompanyar durant la jornada!

Un cop finalitzat l’acte, vam enviar un nota de premsa amb les fotografies als diferents mitjans de comunicació. La festa de Santa Eulàlia va aparèixer en diaris, ràdios i televisions com El Periódico, La Vanguardia, El País, Betevé i TV3, que va entrevistar Izaguirre en directe al programa ‘Tot es mou’.

Santa Eulàlia és i seguirà sent una cita ineludible dins de l’agenda social de la ciutat, un pretext per posar en valor Barcelona i la seva gastronomia, reconeguda arreu del món.