IniciActualitatEl primer restaurant de la marca Realfooding aterra a Westfield Glòries

El primer restaurant de la marca Realfooding aterra a Westfield Glòries

  • 29 Jun 2023
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

El centre comercial Westfield Glòries donarà la benvinguda al setembre al primer restaurant de Realfooding, la marca de productes saludables creada pel nutricionista Carlos Ríos amb l’objectiu de fomentar hàbits de consum més sans. L’establiment estarà ubicat a la planta -1, a la zona gourmet d’El Mercat, i portarà el nom de Realfooding to Eat.

A l’establiment de Westfield Glòries, la marca proposa plats senzills i saludables per a tots els públics. Amanides, el nou concepte smash salad, plats d’estil Harvard i conceptes de menjar ràpid saludable com hamburgueses smash o hamburgueses plant-based.

Carlos Ríos és el creador del moviment ‘Realfooding’, un estil de vida basat en consumir menjar real i evitar els ultraprocessats. Aquest moviment promou el menjar sa, saborós i de proximitat. Arran del moviment i amb la intenció de revolucionar la indústria alimentària, el nutricionista va treure a la venda el 2021 el seu primer producte sota el segell Realfooding Market: un hummus 100% natural. A partir d’aquí, ha llençat la versió “real” de molts altres productes, com el formatge crema, el guacamole, la crema de cacau, el mutàbal, les begudes vegetals, etc. 

El nutricionista s’ha fet ressò d’aquest llançament a través d’un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials on s’observa al mateix Carlos Ríos enganxant cartells al seu futur nou local. “Després de més de sis mesos treballant i polint el nostre concepte de food delivery, estem llestos per llançar el nostre primer restaurant físic obert al públic en general”, afirma Ríos.

Jaime Tamayo, gerent del centre comercial, assegura que “estem molt contents d’incorporar a Westfield Glòries nous restaurants healthies com Realfooding to Eat, que promou una alimentació saludable i sostenible, bona per a les persones i per al planeta”.

El nutricionista Carlos Ríos compta amb més d’un milió i mig de seguidors a Instagram, en què publica receptes saludables, consells per dur una alimentació equilibrada, versions sanes de clàssics de la cuina, bons processats que es poden trobar als supermercats, idees per menjar més vegetals… A més a més, ha publicat tres llibres, entre els quals es troben “Menja menjar real: Una guia per transformar la teva alimentació i la teva salut” (2019) i “Cocina comida real: Más de 100 recetas para realfooders” (2020).