IniciActualitatEmma – The Sleep Company obre la seva primera botiga a Espanya al centre comercial Splau

Emma – The Sleep Company obre la seva primera botiga a Espanya al centre comercial Splau

  • 20 Mar 2024
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

Cornellà de Llobregat, 18 de març de 2024 Emma – The Sleep Company, la marca més gran de productes de descans D2C (Direct to Consumer) del món, enforteix la seva presència a Espanya amb l’obertura de la seva primera botiga física al país. Estratègicament ubicada al centre comercial Splau a Cornellà de Llobregat (Barcelona), aquesta fita consolida la seva posició com a líder al sector del descans. Compta amb un establiment de 91 m2 ubicat a la planta 0 i ocuparà a sis persones.

La clientela que s’acosti a la primera botiga d’Emma a Splau podrà trobar tota la gamma de productes Emma Deluxe, que inclou una selecció de matalassos i llits premium que proporcionen als clients una experiència de descans única.

Com a part del pla estratègic d’expansió, la companyia té previst inaugurar dos establiments més a Barcelona i Madrid al llarg dels sis mesos vinents, i continuarà estenent la xarxa de botigues a altres ciutats del país durant l’any.

“La nostra presència a Espanya com a marca líder del descans és cada vegada més gran. Per això creiem que l’obertura de la nostra primera botiga física a Espanya enfortirà la nostra connexió amb els consumidors i ens permetrà oferir una experiència única al sector del descans. Aquesta fita només és el començament d’una expansió física de la nostra marca al país”, explica Gerard Altayó, director general d’Emma a Espanya.

En l’àmbit operatiu, la companyia té presència a més de 30 països i disposa d’un equip de 1.100 persones distribuïdes a les seves oficines de Frankfurt, Lisboa, Manila, Shangai i Bucarest. A Espanya actualment tenen acord amb 75 distribuïdors que tenen més de 320 botigues i “per al 2024 tenim com a objectiu assolir els 100, cosa que ens permeti estar en més de 500 punts de venda, a més de les nostres botigues pròpies”, conclou Altayó.

L’obertura de la primera botiga d’Emma a Espanya assenyala una fita significativa en l’expansió global de la marca, i reflecteix el compromís de continuar creixent amb l’objectiu de proporcionar el millor descans possible als clients.

La inauguració d’Emma complementa l’àmplia oferta en tèxtil i complements per a la llar que ofereix el centre comercial Splau, amb marques com Muy Mucho, Natura o Atmosfera Home.