IniciActualitatIntermèdia renova la seva imatge

Intermèdia renova la seva imatge

  • 07 Feb 2017
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

La agència de comunicació actualitza la seva imatge corporativa coincidint amb la nova etapa liderada per Albert Ortas

Barcelona, 7 de febrer de 2017.- Intermèdia, fundada l’any 1990, ha actualitzat la seva imatge corporativa, simplificant trets, augmentant el valor esfèric de la seva proposta i marcant l’inici d’una nova etapa, després de la incorporació del seu nou director general, Albert Ortas, que compleix ara el seu primer any a l’agència de comunicació barcelonina.

El canvi d’imatge escenifica l’inici d’una etapa en què Intermèdia es posiciona en un nou model agència de comunicació, on la gestió de public affairs i l’estratègia digital juguen un paper molt rellevant. En aquest context, l’empresa vol consolidar la seva reputació com a primera agència de referència en l’espai relacional de Barcelona i Catalunya.

La nova proposta visual de InterMèdia es recolza en el pensament de Jorge Oteiza i la seva teoria de la generació de la força a partir del moviment de l’esfera, en la qual l’entorn interactua i juga un paper determinant. En aquest context, el missatge, que a la imatge segueix estant representat pel clàssic avió de paper associat a l’agència, es projecta amb més potència des de la plataforma esfèrica, on pren un major impuls per arribar més lluny.

Toni Rodríguez, fundador i president de Intermèdia, destaca que “la nostra agència és un punt constant d’energia, una elaboració exigent del missatge i un enviament ràpid i directe que es projecta a l’opinió pública amb la intenció de provocar reaccions i respostes positives. Una esfera, en definitiva, que mai ha deixat de rodar. Un mecanisme, al seu torn, impossible d’entendre sense el seu entorn, com ho eren els avionets de paper de les velles redaccions periodístiques, on la gent es relacionava de manera aparentment apassionada i caòtica sense oblidar-se mai de la necessitat de treure cada dia un bon diari al carrer “.

Sobre Intermèdia

Intermèdia va ser fundada a Barcelona l’any 1990 per l’advocat i periodista Toni Rodríguez Pujol i està dirigida pel comunicador Albert Ortas. Ha treballat per a una llarga llista d’empreses i entitats, com la Cambra de Comerç de Barcelona, Fira de Barcelona, Institut Català de Finances, els ajuntaments de Barcelona, Sant Adrià, Badalona, Viladecans i l’Hospitalet de Llobregat, diferents departaments de la Generalitat, Cementiris de Barcelona, COPISA, COMEXI, Schneider Electric, Bankpime, Futbol Club Barcelona, Col·legi d’Advocats de Barcelona, Col·legi de Procuradors de Barcelona, Fundació puntCAT, Grup Mémora, Cinquena Salut l’Aliança, Boí Taüll, Abelló Linde, Autema, Cercle d’Economia, Laie, o els centres comercials La Maquinista, Glòries i Splau, entre molts altres. www.intermedia.cat

Descarrega la nota de premsa.