IniciActualitatJordi Mas, nou president de la Junta de Comerciants del mercat de la Boqueria

Jordi Mas, nou president de la Junta de Comerciants del mercat de la Boqueria

  • 28 Abr 2022
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

Com a resultat de les eleccions celebrades avui en presència de notari, l’Associació de Comerciants del mercat de la Boqueria té nova junta. Formada per 17 persones, està presidida per Jordi Mas, i té com a vicepresidents Alfonso Domínguez Tarancón, Francisco López Gómez de Cadiñanos i a Eduard Soley Castellví.

La candidatura guanyadora, encapçalada per Jordi Mas, fins ara vicepresident del mercat, ha presentat un programa protagonitzat pels reptes del futur, com la reinvenció del mercat per adaptar-se als nous hàbits de consum, amb un mercat punter que complementi les experiències presencials amb les noves tecnologies. A més a més, posa èmfasi en la millora i modernització de les infraestructures, en un mix comercial que cohesioni la proposta local i la d’interès internacional, i en el paper del mercat com a eix vertebrador del barri. 

Jordi Mas ha destacat que “la gastronomia, la cultura, les experiències i les tendències seran la nostra gran aposta per tal de seduir al públic local, ja que el mercat ha de continuar sent el referent de la ciutat i del districte de Ciutat Vella. De fet, la ciutadania és la nostra essència, el nostre motor per continuar sent un dels millors mercats del món”. 

“La Boqueria és un mercat que reuneix una exquisita barreja comercial i que sobretot compta amb la riquesa humana dels seus venedors, els qui tenen més coneixement dels productes i són capaços de crear relacions de confiança amb els seus clients”, ha afegit. “Sabem que la gastronomia i el producte fresc són trets identificatius de la nostra cultura, de la nostra forma de ser i fer, i per això volem potenciar-ho gràcies a tot un equip de la junta que estima al mercat i a la ciutat”. 

A més a més, Mas ha volgut posar en valor la feina realitzada per Salvador Capdevila durant els seus anys de mandat – onze anys com a president i deu anys com a vicepresident-. Salvador Capdevila serà a partir d’ara el president honorífic del mercat, i durà a terme tasques de representació institucional.