IniciActualitatLa Boqueria treu a la venda una lava comestible solidària en el primer aniversari de l’erupció del volcà de La Palma

La Boqueria treu a la venda una lava comestible solidària en el primer aniversari de l’erupció del volcà de La Palma

  • 27 Set 2022
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

El Mercat de la Boqueria treu a la venda dilluns 19 de setembre una lava comestible amb gust de plàtan ideada i elaborada pel mestre pastisser Christian Escribà, director de les pastisseries Escribà. Aquest producte solidari, creat a partir de carbó de sucre, es va presentar a Santa Cruz de la Palma.

El benefici obtingut serà donat íntegrament als afectats per l’erupció del volcà Cumbre Vieja, que es va iniciar el 19 de setembre al paratge de la Cabeza de Vaca, proper a la localitat de El Paraíso del municipi de El Paso. Es va aturar el 13 de desembre després de 85 dies d’activitat, sent l’erupció més llarga registrada a l’illa.

A banda de la Boqueria, també comercialitzen aquesta lava solidària 22 mercats més que formen part de la Confederació de Mercats Tradicionals d’Abastos d’Espanya, com per exemple, els mercats de la Marina i de Sants, a Barcelona; el de la Ribera, a Bilbao, el de La Paz, a Madrid, i el de Triana, a Sevilla.

A la Boqueria es podrà comprar al punt d’informació de forma presencial.

Coneix el procés d’elaboració de la lava de la mà de Christian Escribà en aquest vídeo: https://youtu.be/mK-WoKGUTQQ