IniciActualitatLa robotització del periodisme

La robotització del periodisme

  • 29 Nov 2021
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

El proper 13 de desembre al CaixaForum Macaya celebrarem una nova sessió del cicle Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI, que organitza Intermèdia Comunicació amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Dircom Catalunya amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.

El títol de la xerrada és “La robotització del periodisme” i estarà per moderada per Carme Miró, CEO d’Apple Tree i vocal de la Junta de Dircom Catalunya. Comptarà amb la participació de Josep Maria Ganyet, enginyer informàtic i etnògraf digital; Ismael Nafría, director de la revista National Geographic España i vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya; i Karma Perió, periodista especialitzada en TIC.

 

(Confirmar assistència fent clic a la imatge)

29

La sessió tindrà lloc de 9 a 10.30h i, en cas de no poder assistir presencialment, es podrà seguir en directe al Youtube d’Intermèdia.

 

 

Les altres sessions del Cicle de Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI són:


28 de setembre

“Models de negoci, perspectives de futur”

Moderada per Milagros Pérez Oliva.

Amb la participació del director de La Vanguardia, Jordi Juan, el director d’El Periódico, Albert Sáez, i la directora de l’Ara, Esther Vera.


16 de novembre

“La comunicació permanent”

Moderada per Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i responsable d’actualitat a La Xarxa (Xarxa Audiovisual Local).

Amb la participació de Neus Tomás, directora adjunta de diario.es i Cristina Farrés, directora de Crónica Global i Antoni M. Piqué, director de projectes a ElNacional.cat


18 de gener

“El control democràtic de la informació” 

Moderada per  Josep Carles Rius, president del Consell de la Informació de Catalunya.

Amb la participació d’Alba Tobella, codirectora de VERIFICAT; Fede Segarra, vicepresident de Dircom Catalunya i dircom de DAMM; i Jofre Llombart, secretari de difusió de la Generalitat de Catalunya.