IniciActualitatNina Kavaliova, nova directora de l’eix comercial Glòries

Nina Kavaliova, nova directora de l’eix comercial Glòries

  • 25 Gen 2019
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

Nina Kavaliova ha estat nomenada directora de l’eix comercial Glòries (Barcelona), assumint la responsabilitat de la gestió del centre comercial.

La directiva s’incorpora a Glòries amb l’objectiu de dirigir el centre i coordinar els diferents departaments de gerència.

Nina Kavaliova va néixer a Minsk (Bielorrussia) al 1984. És llicenciada en Dret per la Universitat de Minsk i té un Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per la Universitat Europea.

Compta amb més de vuit anys d’experiència professional al món del màrqueting i de la direcció empresarial. Després de treballar com a responsable de màrqueting i vendes a diferents empreses del sector de l’hosteleria com Melià Hotels International i Iberostar Hotels and Resort, al 2012 va començar la seva trajectòria en el sector de les grans superfícies comercials i del retail. Al març de 2017 es va incorporar a Unibail-Rodamco-Westfield com a subdirectora del centre comercial La Maquinista (Barcelona), càrrec que ha ocupat fins la seva recent incorporació a Glòries.