IniciActualitatL’Hospital del Mar i el Barcelona Health Hub promouran iniciatives per a millorar la salut de la ciutadania

L’Hospital del Mar i el Barcelona Health Hub promouran iniciatives per a millorar la salut de la ciutadania

  • 03 Oct 2022
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

L’Hospital del Mar i el Barcelona Health Hub (BHH) han signat un conveni de col·laboració per a promoure activitats i projectes relacionats amb el sector sanitari. Així mateix, totes dues organitzacions compartiran informació per a construir una xarxa de contactes en l’àmbit institucional que contribueixi a potenciar el sector de la salut.

L’acte de la signatura ha anat a càrrec de la Dra. Olga Pané i Mena, gerent de l’Hospital del Mar i de Cristian Pascual, president del BHH.

La gerent de l’Hospital del Mar, Olga Pané explica que “l’Hospital del Mar està vivint una intensa transformació, amb l’obra d’ampliació del centre i l’aprovació del seu nou Pla Estratègic, que situen la innovació digital en primer pla del futur de la institució. És per això que el conveni que signem amb Barcelona Health Hub ens donarà accés a noves eines per a situar l’Hospital del Mar liderant la utilització de les noves tecnologies per a oferir la millor atenció a nostres i els nostres pacients”.

El president de BHH, Cristian Pascual, assegura que “és fonamental unir forces en el sector de la salut per a impulsar la salut digital. Estic convençut que la col·laboració amb l’Hospital del Mar contribuirà a accelerar encara més la innovació i el disseny de noves solucions tecnològiques i la seva transferència a la pràctica clínica diària. Per tant, el conveni ajudarà a la millora la vida de les persones i a fer més sostenible el nostre sistema de salut”.

Amb aquest acord, el BHH amplia la seva política de col·laboracions amb grans corporacions tant públiques com privades, com les signades recentment amb l’Ajuntament de Barcelona, BBVA o el Mobile World Capital.

L’Hospital del Mar de Barcelona és una organització integral de serveis que conformen un gran parc sanitari situat en el litoral de Barcelona, on es concentra un dels centres més dinàmics de coneixement assistencial, docent i de recerca de la ciutat.

Sobre Barcelona Health Hub

Barcelona Health Hub és una associació sense ànim de lucre, que va néixer en 2018 amb la missió d’accelerar la transformació en l’àmbit de la salut digital i la seva transferència al sector.

Actualment, BHH ocupa 5.000 metres quadrats dels pavellons de Sant Manuel, Sant Leopold i el d’Operacions del Recinte Modernista de Sant Pau, on estan allotjades 33 startups amb un total de 184 treballadors i també funciona com un centre d’interacció entre més de 350 membres (startups, corporacions, institucions sanitàries, universitats i inversors), amb presència als cinc continents.

Aquest creixement en el nombre de membres, així com els projectes que es duen a terme, juntament amb el fet de tractar-se d’un hub especialitzat en salut digital, han contribuït a posicionar BHH com un dels 10 millors hubs en salut digital del món.