IniciActualitatL’Splau subratlla l’essència del Baix Llobregat amb ‘De Baixeo’: ruta gastronòmica i música en directe

L’Splau subratlla l’essència del Baix Llobregat amb ‘De Baixeo’: ruta gastronòmica i música en directe

  • 26 Jun 2023
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

El centre comercial Splau, de Cornellà de Llobregat, celebra l’orgull de ser del Baix Llobregat amb ‘De Baixeo’, un esdeveniment que reuneix actuacions en directe i una ruta gastronòmica pels seus restaurants.

El festival arrencarà divendres 7 de juliol, a les 20 h, amb el concert gratuït del raper Maikel Delacalle. El toc caribeny, illenc i fresc sempre és present en la música del canari, que explora gèneres com el trap, el reggaeton i el dembow. El  passat mes de març, Maikel Delacalle va publicar un remix del seu tema “Mi Nena” (2016), en col·laboració amb el també canari Quevedo.

El següent divendres, el 14 de juliol, el centre comercial organitza a les 20 h una “batalla de galls” amb els freestylers Mr. Ego, Erfus, Mr. Aaron i BTP, a més d’un concert del raper Mario Los Códigos.

El 21 de juliol, a les 20 h, l’Splau acomiadarà ‘De Baixeo’ amb l’actuació gratuïta de la gaditana Mala Rodríguez. La cantant es troba immersa en la preparació del disc que publicarà a finals de 2023, del qual ens va oferir un petit avanç a l’abril amb el llançament de “Sombrilla”. Reconeguda a tot el món pel seu estil únic, intensitat escènica i lletres contundents, Mala Rodríguez s’ha establert com una de les artistes més respectades del món del hip-hop.

Durant tot el mes de juliol, els visitants de l’Splau podran gaudir de la gastronomia del centre al millor preu: les hamburgueses de Carl’s Jr, Grill Corner, Casa Carmen, Ribs i La Burguesa; els frankfurts de Frankfurt’s Original, el pollastre de corral de GreenVita, les especialitats asiàtiques d’Udon, la pasta i la pizza de Ginos… Els assistents podran recórrer l’Splau per a completar la seva cartilla amb els segells de cada restaurant i entrar en el sorteig d’una targeta regal de 1.000 €.