IniciActualitatParlem redueix el deute i amplia el capital gràcies a la conversió de bons valorats en 1,2 MEUR

Parlem redueix el deute i amplia el capital gràcies a la conversió de bons valorats en 1,2 MEUR

  • 28 Des 2023
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

El Grup Parlem ha reduït el deute i ha ampliat el capital gràcies a la iniciativa de diversos socis que han volgut convertir els bons que havien adquirit per accions de la societat. En concret, el Consell d’Administració de Parlem ha aprovat executar una ampliació de capital social després d’una conversió d’obligacions valorada en 1’2 MEUR (1.210.421 euros). Amb aquest moviment, la companyia reforça l’estructura financera del balanç, de la mateixa manera que la confiança dels socis.

Aquesta operació s’ha efectuat mitjançant la conversió d’obligacions convertibles emeses i desemborsades el 15 de juliol de 2021. El valor total de la conversió d’1.210.421 euros (2,886 euros per cada obligació) es reparteix així: 4.194 euros corresponen al valor nominal i 1.206.227 euros a la prima d’emissió de les noves accions.

El Grup de telecomunicacions preveu un bon tancament d’any que, segons les previsions internes, podria arribar als 49 milions d’euros de facturació. De cara a l’exercici del 2024, Parlem calcula assolir la xifra dels 60 milions d’euros d’ingressos amb un 15% d’EBITDA. El creixement de la companyia referma la seva fiabilitat i consolidació en el mercat, amb la confiança dels inversors.