IniciActualitatPARLEM TELECOM organitza un concurs de microrelats a twitter i fomenta la música en català de la mà de FLAIXBAC

PARLEM TELECOM organitza un concurs de microrelats a twitter i fomenta la música en català de la mà de FLAIXBAC

  • 21 Abr 2021
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

Parlem Telecom reafirma el seu compromís amb la llengua catalana coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, que és el marc de dues noves iniciatives que busquen fomentar l’ús de la llengua catalana entre els més joves. D’una banda, l’operadora de telecomunicacions ha posat en marxa un concurs de microrelats a Twitter, en el qual es convida els usuaris d’aquesta xarxa social a desenvolupar la seva creativitat escrivint textos literaris breus en llengua catalana que no excedeixin l’extensió d’un sol tuit (280 caràcters, entre els que cal incloure l’etiqueta #SantJordiParlem).

 

 

El període de participació es va iniciar el dilluns 19 d’abril i estarà obert fins a la mitjanit d’aquest dijous 23 d’abril. Un jurat conformat per Jordi Cabré (periodista, escriptor i novel·lista), Carlota Gurt (traductora i escriptora) i Anna Carreras (escriptora, crítica literària, correctora i traductora catalana) serà l’encarregat d’escollir el microrelat guanyador, que s’anunciarà a Twitter el 30 d’abril. L’autor o autora del text distingit gaudirà de forma gratuïta dels serveis de Parlem Telecom durant el període d’un any.


 

D’altra banda, l’operadora de telecomunicacions s’ha aliat amb Flaixbac per trobar el nou èxit de la música en català posant en marxa el concurs “Canta per la teva llengua”. L’emissora musical i Parlem Telecom han seleccionat sis cançons inèdites de grups i cantants emergents que persegueixen aquest objectiu i que es donaran a conèixer públicament en els propers dies. Des d’aleshores, seran els oients de l’emissora els qui decidiran amb les seves votacions quin és el nou èxit de la música en català. A part d’una dotació econòmica al grup de la cançó guanyadora, aquesta iniciativa pretén promoure nous músics en llengua catalana i donar-los visibilitat en el panorama musical del país.