Més del 90% de la carn venuda pels supermercats Sorli compta amb el certificat Welfair™ en Benestar Animal, un certificat homologat per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), en col·laboració amb l’Institut Basc d’Investigació i Desenvolupament Agrari (Neiker), basat en els indicadors europeus Welfare Quality i AWIN®.
Aquesta certificació avalua la qualitat del benestar animal a les granges i escorxadors a partir de quatre paràmetres bàsics: l’alimentació (absència de fam i set prolongada), l’estat sanitari (l’absència de lesions, malalties o dolor), l’allotjament (el confort a la zona de descans, el confort tèrmic i la facilitat de moviment) i el comportament (absència de conductes socials negatives i anòmales, interacció adequada entre els animals i els cuidadors i estat emocional positiu).
Actualment, Sorli té certificades les principals referències de les categories de vedella, porc i pollastre que ofereix i segueix treballant per incorporar-ne més.
José Antonio Calle, director de frescos de Sorli, apunta que “Els animals han d’estar sempre ben cuidats, protegits i alimentats i a Sorli ho entenem així i per això hem assumit el compromís de treballar d’una manera ferma en aquest sentit. L’objectiu és oferir la millor qualitat als nostres clients i clientes i ho estem fent de la mà dels nostres productors locals, als quals agraïm la seva màxima implicació”.
Tota la carn que comercialitza Sorli als seus més de 100 establiments d’arreu de Catalunya prové de granges de proximitat ubicades a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida. Els fonaments de la companyia -l’excel·lència en els productes frescos i l’impuls del producte local– s’alineen amb el propòsit d’aquesta certificació, que reconeix les bones pràctiques de Sorli en matèria de benestar animal.