IniciActualitatSplau balla al ritme de Nena Daconte

Splau balla al ritme de Nena Daconte

  • 15 Mar 2024
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

El centre comercial Splau, de Cornellà de Llobregat, celebra la primavera amb ‘Llença’t Flowers!, un esdeveniment que reuneix actuacions en directe, demostracions d’art urbà i tornejos de gaming respectuosos amb el medi ambient.

El 22 de març a les 20 h, Splau acollirà un concert gratuït de Nena Daconte, el projecte musical de la cantant i compositora Mai Meneses, que va prendre el nom d’un personatge de Gabriel García Márquez. La seva música barreja el pop i el rock clàssics i parla de preocupacions com l’amor, la solitud i la recerca d’ideals.

Després del seu pas per la segona edició del programa Operación Triunfo, el 2005 Mai va autoeditar el seu primer disc, ‘He perdido los zapatos’. Al costat del músic barceloní Kim Fanlo, Nena Daconte va passar a ser un duet i triomfa amb èxits com ‘En qué estrella estará’ o ‘Idiota’ i es converteix en artista revelació el 2007. Un any després, sota l’àlbum ‘Retales de Carnaval’, surt a la llum el hit ‘Tenía tanto que darte’.

El van seguir els àlbums ‘Una mosca en el cristal’ (2010), ‘Solo muerdo por ti’ (2013), ‘Suerte’ (2019) i ‘Casi Perfecto’ (2023).

L’artista acaba d’anunciar el seu nou single, ‘Si te vas’, juntament amb Alberto Jiménez, la veu de Miss Caffeina.

A més, els visitants podran entrar en un sorteig de 5 entrades dobles VIP per a un meet & greet, merchandising signat per l’artista i accés preferent a les primeres files del concert.

Sobre Splau

El centre comercial Splau, inaugurat el 2010, és un dels principals centres comercials de Catalunya. Amb una afluència de més de 10,2 milions de visitants l’any 2019, disposa d’una superfície comercial de 54.500 m2, distribuïts entre 150 locals comercials de moda, oci i restauració. La seva ubicació en una de les zones millor comunicades de Catalunya -el Baix Llobregat-, els cinemes Kinepolis Full -amb 28 sales i 2.687 butaques i equipat amb la tecnologia LÀSER ULTRA- i la proximitat de l’estadi del RCD Espanyol, fan de Splau un centre de referència per a joves i famílies de tota Barcelona.