Intermèdia Confidencial

Antoni Bassas, protagonista del darrer Intermèdia Confidencial

IniciConfidencialAntoni Bassas, protagonista del darrer Intermèdia Confidencial
Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i ex clients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat catalana.

Antoni Bassas i Toni RodríguezAntoni Bassas, editor del diari Ara i fins fa poc corresponsal de TV3 a Washington, ha estat el protagonista de la última sessió de l’Intermèdia Confidencial amb el títol “L’Ara, Estats Units, Catalunya i el Barça”.

Antoni Bassas va estudiar periodisme contra el consell de la seva mare, va començar a treballar amb el Puyal amb 20 anys i va començar a dirigir el Matí de Catalunya Ràdio als 33. I al revés que fa tothom, que se’n va a l’estranger de jove, se n’hi va anar als 47. Té dos premis nacionals, un ONDAS i tenia un Chrysler Voyager i des que ha tornat d’Amèrica no té cotxe. No se n’ha volgut comprar cap.

Intermèdia Confidencial són sessions off the record en format dinar, reservades a clients i exclients de l’agència, que tenen com a objectiu crear un entorn de confiança per conversar personalment amb els protagonistes de l’actualitat informativa. Es tracta d’una eina de treball que permet conèixer les claus d’interpretació dels principals fets informatius de l’actualitat  catalana.