IniciActualitatEditorial: Nova etapa

Editorial: Nova etapa

  • 06 Mai 2013
  • Opinió
per Toni Rodriguez Pujol
Tornar

Tot sovint, a la gestió interna d’InterMèdia fem servir metàfores o analogies agafades del futbol i, més concretament, del Barça, que és l’equip més gran i proper que tenim. Parlem de mantenir la tensió, de no donar cap pilota per perduda, de no ser un “gana”, de donar-ho tot al terreny de joc, de tenir present que per guanyar la lliga cal jugar bé a tot arreu, tant als camps grans com als petits, i, sobretot, de confiar sempre en els companys, tot sabent que estaran atents i disposats a acompanyar-te solidàriament durant la jugada. Perquè ja sabem que fer un gol no depèn mai d’un sol jugador sinó de tot l’equip, que hi col·labora des de diferents posicions.

Ara, després d’una època gloriosa que passarà a la història, el Barça ha perdut un parell de partits importants, però ahir en va guanyar un altre –prou decisiu- gràcies a l’aparició d’un líder que també treballa per a la victòria col·lectiva.

Aquest mes de maig, InterMèdia estrena director general, un home franc i directe que arriba carregat de coneixements, projectes i il·lusions professionals, tant personals com col·lectives.

Benvingut a casa, Albert!