IniciActualitatTRAM publica la Memòria de Sostenibilitat de l’any 2022

TRAM publica la Memòria de Sostenibilitat de l’any 2022

  • 27 Jul 2023
  • Sala de premsa
per Mireia Arisa
Tornar

TRAM ha presentat un any més la seva Memòria de Sostenibilitat, el document que detalla els compromisos en l’àmbit de la Responsabilitat Social Empresarial que engloba temes mediambientals, ètics i socials i el desenvolupament sostenible durant l’any 2022. La 6a edició d’aquesta memòria inclou l’alineació de l’estratègia de RSE amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible com empresa de transport públic.

L’any 2022 TRAM ha portat a terme un total de 57 accions socials classificades en tres grans blocs: promoció de l’equitat i la inclusió social, foment de la convivència i la vida saludable i impuls i accés a la cultura.

 

2022: la tornada a la normalitat

Segons Javier Pérez Fortea, President de TRAM durant el 2022, ha estat un any de recuperació de la normalitat, amb xifres molt semblants als anys prepandèmics gràcies a la ciutadania i al gran equip de TRAM. A més, amb la tornada a la normalitat, TRAM ha assolit la màxima nota en l’enquesta de satisfacció de les persones usuàries des de la inauguració del servei, amb un 8,4 sobre 10.

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible

TRAM és una empresa responsable que vincula el seu desenvolupament als Objectius de Desenvolupament Sostenible, convertint-los en objectius estratègics de la companyia. El 2020, el Consell d’Administració de TRAM va aprovar el Pla de RSE anual que posa el focus en 7 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través del plantejament de metes i accions definides amb aquest objecte.

Durant el 2022, els tramvies de TRAM s’han alimentat amb energia 100% provinent de fonts renovables i la planta solar pròpia de TRAM (ubicada a les cotxeres de Trambaix) ha reportat un estalvi d’emissions de gasos d’efecte hivernacle de 54 tones de CO₂ i 65 kg de SO₂, anuals.

Podeu consultar la memòria completa en aquest enllaç.