El centre comercial La Maquinista acull la primera “pop up” de restauració a Espanya, una innovadora iniciativa de gastronomia itinerant, que anirà rotant per a més centres comercials d’Unibail-Rodamco d’Espanya. El prestigiós xef Ismael Alonso ha estat l’ecarregat de donar el tret de sortida a aquest projecte, amb l’obertura de Miss Saigon – Esencial by Ismael Alonso.
Aquesta “pop up” compta amb un espai de 160 m2 , concebut a base de diversos contenidors marítims reciclats i adaptats. En el seu interior compta amb tota la infraestructura necessària per a crear un espai semblant al de un restaurant. Gràcies al seu format, fàcilment transformable i expansible, la “pop up” pot traslladar-se d’un lloc a un altre d’Espanya en menys de 24 hores, deixant-lo preparat per atendre fins a 120 comensals.
Qui vulgui gaudir-ho podrà fer-ho, per un temps limitat, a Les Terrasses de La Maquinista, on romandrà fins a mitjans de juny. Aquesta és la seva primera parada abans d’instal·lar-se a altres centres comercials d’Unibail-Rodamco, el xef Ismael Alonso ja ha instal·lat els seus fogons per apropar la seva cuina als visitants del centre comercial, que poden assaborir receptes i productes de qualsevol part del món.
En paraules de Víctor García, director del centre comercial La Maquinista, “aquesta iniciativa té com a objectiu donar una oportunitat a nous talents locals, vinculats al món de la restauració, així com donar a conèixer als nostres clients la gastronomia de diferents zones de la geografia espanyola”.
Aquesta “pop up” es complementa amb el concepte DEX (Dining Experience), que el centre comercial ja ha implantat a Les Terrasses de la Maquinista, i que combina arquitectura i disseny, un mix comercial únic i esdeveniments o animacions. Tot això s’enquadra a l’estratègia d’Unibail-Rodamco per generar activitats innovadores i memorables, que fan que venir a La Maquinista sigui una experiència més enllà de les compres.
Sobre Ismael Alonso
Natural de Santiago Domingo de la Calzada, el xef Ismael Alonso ha treballat alguns dels restaurants més reconeguts del panorama espanyol, com “El Celler de Can Roca”, el “Mandarín Oriental”, el “Restaurante Arola”, entre d’altres. També ha participat a nombrosos festivals i congressos gastronòmics com el “Festival Saber y Sabor”, a Brasil o el “Festival Sense Pa”, a les Maldives. Miss Saigon – Esencial és el primer restaurant d’Ismael Alonso.
Leave a Comment