Clear Channel ha instal·lat vint noves pantalles digitals dins del contracte d’explotació publicitària de rellotges que gestiona a Màlaga des de l’any 2015 i que compta amb vuitanta suports.

Aquests noves pantalles amb tecnologia Fullmotion i situades en ubicacions estratègiques s’uneixen al portafoli de producte de la companyia a nivell nacional i suposen un reforç en la oferta Play Live! – el primer circuit digital exterior urbà de Madrid i Barcelona amb 345 pantalles equipades amb les capacitats digitals més innovadores-.

Per a Maite Rodríguez, directora general comercial, de producte i màrketing de Clear Channel Espanya: “gràcies a aquesta ampliació a la nostra oferta digital de mobiliari urbà podem oferir als anunciants un producte dinàmic de major cobertura i notorietat a nivell nacional, garantint una major exposició de les seves marques”.

A més, “és una gran oportunitat per posar al servei de Màlaga, com ja es fa a Madrid i Barcelona, les capacitats que defineixen aquest nou mitjà; (un mitjà social, interactiu, intel·ligent i creatiu). Gràcies a aquestes capacitats, les marques, però també les institucions poden desenvolupar accions molt rellevants, vinculades a les xarxes socials, contextualitzades i a temps real.