Westfield Glòries amplia la seva oferta de restauració amb l’obertura de Rodilla. El nou establiment, situat en la planta carrer, compta amb una superfície de 98m2 i ocupa a 12 empleats.
Rodilla ofereix una extensa varietat de sandvitxos -calents i freds-, entrepans, focaccias i amanides, a més de pastissos i gelats per a endolcir el paladar dels seus clients. La cadena de restauració juga amb combos i packs de tota mena (torrades, brioixeria, focaccias, sandvitxos dolços…), acompanyats de begudes com a batuts, frappés, cafès o tes. L’establiment disposa també de productes sense glúten i aptes per a celíacs per a poder adaptar-se a les diferents necessitats alimentàries dels seus clients.
Rodilla va ser fundada en 1939 per Antonio Rodilla per a acostar als clients la restauració informal, artesana, saludable i de qualitat. En l’actualitat, compta amb un total de 155 establiments en 14 comunitats autònomes. El local de Westfield Glòries, que ha suposat una inversió de 200.000 euros, és el cinquè que s’inaugura a Barcelona.
Nina Kavaliova, gerent de Westfield Glòries, afirma que “estem molt contents que Rodilla hagi confiat en nosaltres per a obrir el seu cinquè establiment a la ciutat, portant la tradició, l’artesania i la qualitat feta sandvitx als nostres visitants”, afegeix Kavaliova.
María Carceller, CEO del Grup Rodilla, afirma que “han passat 6 anys des que en 2015 obrim el nostre primer establiment a Barcelona, des de llavors no hem parat de créixer. Per això, estem molt contents d’anunciar l’obertura de la nostra cinquena botiga a Catalunya. Al llarg dels últims anys hem pogut corroborar el magnífic funcionament tant dels nostres establiments com dels serveis de servei d’àpats i delivery, i això és una cosa que ens permet continuar la nostra expansió”.
Aquesta obertura se suma a l’àmplia proposta gastronòmica del centre comercial, amb restaurants com Honest Greens, La Garriga, La Cevicheria, Hamburguesa Nostra, Kasa Japo i Pure Cuisine, entre molts altres.
Leave a Comment